tiistai 3. huhtikuuta 2012

Viimeinen postaus

Hei lukijat. En jaksa pitää tätä blogia enää, koska tässä maailmassa on tarpeeksi musiikkiblogeja ja varsinkin suomenkielisiä. Esittelemäni musiikki ei varsin eroa muista blogeista eikä minulla ole aikaa ja innostusta panostaa tehdäkseni tästä maailman parhaimman musiikkiblogin - kuulostaa työläältä. Hauskaakin oli, mutta enpä taida jaksaa keksiä uutta sanottavaa joka kerta.

Musiikista keskusteleminen on varsin turhanpäivästä hommaa, enkä tykkää turhanpäiväsyyksistä. Mielummin vain kuuntelen musiikkia ja nautin siitä. Nauttikaa tekin. Jos ette voi nauttia musiikista, lukekaa vaikka näitä kahta blogia: Niin paljon vettä niin lähellä kotia ja Stop, shake, honey, go . Noilla kahdella tulette pärjäämään vallan mainiosti, mitä ainakin noista edellämainittu on aivan jumalallinen blogi, jos piditte hartaudella kirjoitetuista mietteistä. Toinen on jo legenda itsessään.

Hyvää jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Noh, musta tää oli oikein hyvä blogi :(

  VastaaPoista
 2. Olihan tässä puolensa, mutta kaikkea aikansa. Miten sitä sanottiinkaan "it's better to burn out than to fade away". Ehkä joskus jatkuu tää, mutta olen hieman skeptinen sen suhteen.

  VastaaPoista
 3. Musablogit on melkosta marginaalia ja vaikka kävijämäärät on pyöriny 100-300/päivä viimesen kuukauden ajan, ni en oo tykänny linjasta, mille oon lähteny. Miulla ei tunnu olevan kunnollista sanottavaa levyistä ja päädyn latteuksiin ja ympäripyöreyksiin. Muut osaa analysoida rakenteen ja tunnelman miun töherryksiä paremmin. :)

  VastaaPoista
 4. Harmi :/ Tää on ainoo musablogi mihin oon liittyny lukijaks koska tää oli paras mihin oon törmänny. Mut ei kannata tietenkää kirjottaa jos ei kunnol innosta. Tee jotai muuta ja jatka myöhemmin jos saat inspistä :p Mut hei älä poista tätä ainakaan ihan heti ethän? Ehtisin lukee noita vanhoja juttuja :)

  VastaaPoista
 5. En tätä poistamaankaan ala, ku ei sitä koskaan kannata olla liian lopullinen näitte lopettamisten kanssa! Ehkä saan kevään ja pääsykokeitte jälkee taas uutta intoa kirjottaa. Nyt on vain niin paljon kaikkea tekemistä, ettei tahdo riittää aikaa panostaa kunnollisiin levyarvosteluihin! :)

  VastaaPoista
 6. Mites kuukauden klassikko-juttusarja? Odotin innolla. =-()

  VastaaPoista
 7. Anteeksi: edelliseen viestiin ei tullut kuvaa

  VastaaPoista
 8. Tällä hetkellä en voi luvata suuria. Saattaa olla, että muutan blogin konseptia enemmän vanhaa musiikkia esitteleväksi, koska tällä hetkellä näkisin sen paljon miellyttävämpänä puuhana kuin uudet julkaisut.

  VastaaPoista