keskiviikko 31. elokuuta 2011

||| Valokuva /// Sounds of Unknown \\\ Tauko |||


Burial - Stolen Dog


Pahoittelen jo nyt etukäteen. Kiitos kirjoitusten stressaavuuden ja yliahdetun jakson aikatauluongelmian, olen päättänyt jättää blogin pienoiselle tauolle...

...MUTTA! Tämä tarkoittaa vain, etten tuota sisältöä arvosteluiden muodossa seuraavaan kuukauteen, vaan lisään blogiini varastossa olevia musiikista inspiroituneita kuvia. Tiedän, tiedän. "Tämä on musiikkiblogi, me haluamme arvosteluja!" - tiedän kyllä hyvin itsekin, minkälaisia musiikkiblogit ovat.

Mutta säälikää nyt edes hieman! Kuusi kurssia ja kaksi kirjoitettavaa ainetta; eihän tässä olisi varaa edes tällaisia romaaneja rustata, saatika kirjoittaa pari hassua levyarvostelua viikossa. Ja teille, jotka väitätte ajan riittävän mainiosti. Minulla sattuu olemaan vain seitsemät harjoitukset viikossa, mikä nielee reilusti aikaa - toisaalta se on irtiottoa arjesta ja mahdollisuus unohtaa kaikki stressaava, mikä on edessä.

Siksi saattekin seuraavat neljä viikkoa tyytyä viikottaisen blogipostaukseen, jossa on vain kuvia! Luonnollisesti kaikki kuvat olen itse kuvannut. Olen takaisin aikaisintaan 23.9. - ellen sitten lähte maata kiertävälle radalle suoraan ruotsin kirjallisen osion jälkeen (mikä on enemmän kuin todennäköistä).

Vi ses.
of Montreal - Our Riotous Defects


Calvin Harris - I'm Not AloneCoco Rosie - Rainbowarriors
                                                                          


James Blake - Sparing The HorsesRobyn  -  Dream On
                        Lykke Li - Sadness Is A BlessingEl Guincho - Ghetto Facil


of Montreal - Disconnect the DotsCrystal Castles - Air War


Blonde Redhead - Spain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti