lauantai 16. heinäkuuta 2011

Uusi ulkoasu on valmis! + vähemmän filosofia pohdiskeluja.Sanotaanko, että en voisi olla enempää tyytyväisempi blogini uudistuneeseen ulkoasuun. Kiitokset tietenkin menevät ystävälleni Viktorialle, joka otti kuvat ja nörtteili tietokoneen äärellä työpäiväksi määritellyn ajan ja lopputuloksena huomattavasti sulavamman näköinen sivusto. Ja lisäksi pölyyn piirtämäni blogin nimi muuttui kätevästi logon muotoon, jota voin tästedes käyttää kaikkialla!

Kuvia käytiin ottamassa perjantaina "salaisessa" paikassa! Autioitunut talo on varsin salaperäinen paikka, jonka jokainen huone hönkii tuntemattomuudesta. Todellisesti Sounds of Unknown! Etenkin kun kuvaussessiotamme tulivat häiritsemään pikkuteinit perjantaipulloineen ja ylikasvaneen emoturvanaisen kanssa. Amazoniemoteinin vertahyytävä sotahuuto ei onnistunut pelottamaan, oikeastaan vain naurattamaan! Poistuessamme talosta pikkuteinit kirkuen juoksivat pakoon, heh heh.

Samana iltana palasimme vielä taloon viettämään iltaa ja keskustelimme mm. siitä, miten joku musiikki voi tuntua toisesta maailman parhaimmalta ja toisesta taas sietämättömältä paskalta. Esimerkkinä Arcade Firen Neighborhood #1 (Tunnels), joka allekirjoittaneen ja Viktorian mielestä oli maailman paras biisi ikinä - erään nimeltämainitsemattoman mielestä kauheeta kuraa. Verrattiin musiikkia sitten ruokatottumuksiin ja pohdittiin oliko kyseessä kasvatus vai perimä. Ehdotin mahdollisia tunnetiloja musiikin ensikuunteluhetkellä vaikuttavan, mutta kumosin jo seuraavissa pohdinnoissani "teorian". Loppujen lopuksi keskustelu vain velloi paikoillaan ja totesimme, että on se kyllä pirun merkillistä, miten toiset rakastavat jotain, mitä toiset vihaavat. Eikö olekin? Ilta päättyi jumalaisen kauniiseen The Antlersien Sylviaan, josta kaikki läsnäolijat, hiljaisesti hyväksyivät ilmassa väreilevien ääniaaltojen olevan parasta juuri tällä hetkellä.

Hieman lisää otettuja kuvia. Eläköön taidekuvaus ja boheemius! Ja taidemusiikki!!Tässä muutamia biisejä, jotka tähdittivät kyseistä iltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti