tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kolmen viikon kesäloma!
Kahden kuukauden loputtomalta tuntunut kesätyö päättyi vihdoinkin maanantaina ja olen vapaa kuin taivaan lintu... kunnes koulu taas alkaa kolmen viikon päästä. - GOSH DARN IT -  Mutta ennen sitä aattelin tässä lähteä vähän maailmalle matkaamaan! Huomenna aikaisin aamulla olisi lähdön paikka Barcelonaan viikoksi - unelmaloma! Harvoin sitä toisaalta lähtee kuumia ilmoja pakoon välimerelle, mutta kerrankin näin päin. Barcelonan jälkeen lähden koluamaan Suomea Jyväskylä-Helsinki välillä reissun huipentuessa Helsinki Flow Festivaaliin 2011!!  Siinä onkin kolme viikkoa lomaa käytetty harvinaisen hyvin ja voin jo nyt varmuudella sanoa, että best summer ever. Huomaatte kai, että tuohon väliin ei paljoa ehditä blogia rustaamaan, koska nyt jos milloinkaan tarvitsen lepoa ja rentoutumista ennen syksyn ahdistavia kirjoituksia.

Ja voin myös todeta, että idea yhdistää valokuvausta ja musiikkiarvostelua toimi suunniteltua paremmin, eikä tästä olla ihan heti luopumassa! Elikkäs jatkossakin arvosteluita koristavat (mukahienottaide)kuvat, jotka kenties pystyvät selittämään musiikin luonnetta kuvailujani paremmin.


Mutta en jättänyt teitä tyhjin käsin! Kesän superübersoittolista , joka koostuu huolella valituista kesäisistä biiseistä, viihdyttäköön teitä seuraavat kolme viikkoa! Soittolista kannattaa ehdottomasti katsastaa, sillä Coco Jambo ja Mikä kesä? loistavat poissaolollaan. Yritin luoda soittolistan mahdollisimman vähäisellä ärsytyskertoimella, joten pistäkääpäs soittolista soimaan ja ulos nauttimaan kesän viimeisistä päivistä.


kärsikää näistä = )


Sitten voisin vielä kertoilla, mitä on luvassa loman jälkeen. Vuoden 2011 unohdetut helmet palaavat taas kahden postauksen kera, kun esittelen levyjä, jotka ovat ehdottomasti kuuntelun arvoisia, mutta en ole vain saanut aikaseksi hehkutettua niitä. Miniarvostelut siis luvassa. Ja sitten vielä luvassa on päivitystä Flow festareilta, mahdollisesti jokaiselle päivällä omansa jos oikein innostun raportoimaan. Kun on arviolta yli 20 artistia ja bändiä, joiden keikalle yrittää ehtiä, on varmasti paljon myös sanottavaa. Koska vastahankkimani Nikon P80 on digikamera, jolla saa kuvata festareilla, kannattaa odootta ensiluokkaisia keikkakuvia ;)

Nyt - Mul o loma.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti