lauantai 26. helmikuuta 2011

Eleanoora Rosenholm tulee takaisin - oletko valmis?

Tulin juuri saunasta, rauhoittuneena ja levänneenä. Todistin Munamiehen voittavan Putouksen. Ja kuulin Eleanoora Rosenholmin uuden biisin. Mikä näistä oli illan paras uutinen/asia?

Ei suosikkihahmoni Munamiehen voitto. Ei edes ikisuosikkini sauna! Valo kaasumeren hämärässä on illan voittaja.
Fonal Records pisti nettiin kuunneltavaksi levyn yhden biisin ja jo yhden kuuntelukerran jälkeen voin sanoa olevani äärinmäisen vakuuttunut. Entistäkin tummempi - lyyrisesti ja musiikillisesti. Ahdistava tunnelma ja Noora Tommila laulelee synkkiä. Jotain todella "Kenen joukoissa seisot" kaltaista julistuksellisuuttakin tässä on. Vastustamatonta! Seireenien laululla ja Noora Tommilan äänellä on paljon yhteistä - molemmat houkuttelevat turmioon.


Jos Hyväile minua pimeä tähti tulee kuulostamaan vähäänkään tältä, niin joudun tiputtamaan jo aiemmin täydelliseksi arvostelemani Destroyerin Kaputt'in arvosanaa. Nyt ollaan kuulkaas kääntämässä Suomen musiikkihistorialle aivan uusi sivu. Uusi luku. Samantien kirjoitettakoon koko historia uusiksi.


Kuunnelkaa biisi tästä

1 kommentti:

  1. ihan mieletön. tommilan noora onnistuu pelottamaan miuta äänellään niinkuin aina ennenkin ja koko äänimaailma vaan... täydellisyyttä...............

    VastaaPoista